Forum Main Life MTA

.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2019-07-22 13:06:07

Fenomenalny
Użytkownik
Liczba postów: 10
Windows 7Chrome 75.0.3770.142

Rekrutacja OTWARTA

W dniu 22-07-2019 Otwieramy Rekrutacje do TSA, czyli
Transport San Andreas.

Kto ma szanse się dostać do TSA?
Każdy obywatel Main Life ma szanse się dostać, potrzebujemy pracowników z kulturą, oraz z zaangażowaniem.

WZÓR PODANIA
Nick w grze:
Ocen jak potrafisz jeździć samochodem(1/10):
Czy posiadasz mikrofon?:
Czy Posiadasz TS3?:
Coś o sobie(min. 3 zdania):
Dlaczego Akurat TSA?(min. 3 zdania):
Dlaczego właśnie ty masz zostać wybrany?(min. 3 zdania):

Powodzenia!

#2 2019-07-26 13:55:07

CebulaczQ
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 75.0.3770.142

Odp: Rekrutacja OTWARTA

Nick w grze:  CebulaczQ
Ocen jak potrafisz jeździć samochodem(1/10):  8/10 (nie zatrzymuje sie na swiatłach)
Czy posiadasz mikrofon?:  tak
Czy Posiadasz TS3?:  tak
Coś o sobie(min. 3 zdania):   Na imię na Nikodem. Mieszkam w Krakowie, Moje największe zainteresowanie to motoryzacja, wyścigi itd. W przyszłości chciałbym zostać elektro-mechanikiem, dbającym o swój wóz. Lubię  ograć na MTA, czasem zrobić wycieczkę, a w nim nawet wyścigi lub coś innego jak zlot pojazdów.
Dlaczego Akurat TSA?(min. 3 zdania):  Tsa Ponieważ To jest bardzo miła frakcja dla wielu osób Którzy ostrożnie jeżdzą i są ostrożni dla przechodniów I Ja Nie Narzekam Na Tą Frakcje Bardzo Ją Szanuje.)
Dlaczego właśnie ty masz zostać wybrany?(min. 3 zdania): Myśle że jestem miły, uczciwy. nie żebram o to by sie dostać.  byłem kiedyś na różnych serwerach w TSA i mi się przyjemnie grało.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum