.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wzór na podanie.
Imie:
Nick:
Czy posiadasz mikrofon?:
Czy jesteś zapoznany z regulaminem SAPD, wymaganiem dyscypliny i kultury osobistej?:
Czy byłeś za coś karany na serwerze?:
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?(Jeśli tak opisz jakie):
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?:
Coś o sobie(Opisz swój charakter):
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?:
PO AKCEPTACJI OKRES PRÓBNY 3-6 DNI
Wiadomość dodana po 19 h 34 min 23 s:
Imie: Kamil
Nick: kamilv21
Czy cierpisz na dysgrafię/dysleksję?: nie
Czy posiadasz mikrofon?: tak
Czy jesteś zapoznany z regulaminem SAPD, wymaganiem dyscypliny i kultury osobistej?: tak
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: nie
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?(Jeśli tak opisz jakie): nie ale wiedze czasem akcje policji
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: bo to fajna frakcja wymagająca dużo odgrywania rp wiec chciałbym tu dołaczyc
Coś o sobie(Opisz swój charakter): Jestem Miły lubie pomagać lubie bawic sie z swoim pieskiem wychodze z nim na spacer a w czasie wolnym jeżdze na rowerze lub na rolkach
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: bo jestem cierpiwy do innych graczy ( w czasie rp ) i nie bede sprawiał trudu liderowi
Przyjęty//A_czemu_nie
Wiadomość dodana po 19 h 35 min 25 s:
Imię: Miłosz
Czy cierpisz na dysgrafię/dysleksję?: Nie
Czy posiadasz Mumble?: Nie
Czy posiadasz mikrofon?: Tak
Czy jesteś zapoznany z regulaminem SAPD, wymaganiem dyscypliny i kultury osobistej?: Tak
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: Tak jazda po torach XD
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?(Jeśli tak opisz jakie): nie mam do czynienia z żadną policją.
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: dlatego że Miło jest być kimś i pomagać w tej chwili np. jest pożar i niema nikogo kto pomoże ja mógłbym wiele zrobić uratować komuś życie i inne takie sprawy egzamin na policjanta zdałem więc wiem sporo na ten temat
Coś o sobie(Opisz swój charakter): charakter mam taki jakiś i Pomocny bardzo trudno jest mnie zdenerwować a jeśli nawet to mam sposoby aby odreagować, zainteresowaniem moim jest zostać policjantem tego serwera
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Dlatego że jest mało policjantów w niektórych miejscach i jak chcecie to niemusicie wybierać mnie co ja taki niby zrobię to wasz wybór ale jak zostanę policjantem to będę wyłapywał wypadki pożary i inne takie
Przyjęty//A_czemu_nie
Lider SAPD.
Wzór na podanie.
Imie:
Nick:
Czy posiadasz mikrofon?:
Czy jesteś zapoznany z regulaminem SAPD, wymaganiem dyscypliny i kultury osobistej?:
Czy byłeś za coś karany na serwerze?:
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?(Jeśli tak opisz jakie):
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?:
Coś o sobie(Opisz swój charakter):
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?:PO AKCEPTACJI OKRES PRÓBNY 3-6 DNI
Wiadomość dodana po 19 h 34 min 23 s:
Imie: Kamil
Nick: kamilv21
Czy cierpisz na dysgrafię/dysleksję?: nie
Czy posiadasz mikrofon?: tak
Czy jesteś zapoznany z regulaminem SAPD, wymaganiem dyscypliny i kultury osobistej?: tak
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: nie
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?(Jeśli tak opisz jakie): nie ale wiedze czasem akcje policji
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: bo to fajna frakcja wymagająca dużo odgrywania rp wiec chciałbym tu dołaczyc
Coś o sobie(Opisz swój charakter): Jestem Miły lubie pomagać lubie bawic sie z swoim pieskiem wychodze z nim na spacer a w czasie wolnym jeżdze na rowerze lub na rolkach
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: bo jestem cierpiwy do innych graczy ( w czasie rp ) i nie bede sprawiał trudu liderowiPrzyjęty//A_czemu_nie
Wiadomość dodana po 19 h 35 min 25 s:
Imię: Miłosz
Czy cierpisz na dysgrafię/dysleksję?: Nie
Czy posiadasz Mumble?: Nie
Czy jesteś zapoznany z regulaminem SAPD, wymaganiem dyscypliny i kultury osobistej?: Tak
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: Tak jazda po torach XD
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?(Jeśli tak opisz jakie): nie mam do czynienia z żadną policją.
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?: dlatego że Miło jest być kimś i pomagać w tej chwili np. jest pożar i niema nikogo kto pomoże ja mógłbym wiele zrobić uratować komuś życie i inne takie sprawy egzamin na policjanta zdałem więc wiem sporo na ten temat
Coś o sobie(Opisz swój charakter): charakter mam taki jakiś i Pomocny bardzo trudno jest mnie zdenerwować a jeśli nawet to mam sposoby aby odreagować, zainteresowaniem moim jest zostać policjantem tego serwera
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?: Dlatego że jest mało policjantów w niektórych miejscach i jak chcecie to niemusicie wybierać mnie co ja taki niby zrobię to wasz wybór ale jak zostanę policjantem to będę wyłapywał wypadki pożary i inne takiePrzyjęty//A_czemu_nie
Imie: Hubert
Nick: KliMaK
Czy cierpisz na dysgrafię/dysleksję?: nIE
Czy byłeś za coś karany na serwerze?: tak
Czy masz do czynienia w życiu realnym z policją na co dzień?(Jeśli tak opisz jakie): nie
Czemu chcesz dołączyć do SAPD?:Poniewasz chce pomuc i nagrwać na YT filmy z życia policjanta
Coś o sobie(Opisz swój charakter): po 18 roku życia mam zamiar iść na akademie policji
Dlaczego to właśnie TY zasługujesz na to stanowisko?:Poniewasz bardzo pomagamPrzyjęty//A_czemu_nie
Lider SAPD.
Strony: 1